لیست قیمت    |    اخذ نمایندگی    |    استخدام     |   ثبت نام در کلاس آموزشی

021-54941

info@rdsiran.com

معرفی برند STREAMAX

مقدمه ای بر STREAMAX

در سال 2002 شرکت استریمکس تأسیس گردید و هم‌اکنون پس از گذشت 17 سال این شرکت با بیش از 1000 کارمند و صدها پروژه‌ی موفق در سراسر دنیا به یکی از قوی‌ترین شرکت‌های حوزه نظارت تصویری تبدیل‌شده است. محصولات این شرکت در بیش از یک‌میلیون خودرو، اتوبوس، مترو و ...، در بازارهای بین‌المللی نصب و راه‌اندازی شده است. شرکت معظم استریمکس افتخار کسب بیش از 55 درصد سهم بازار را دارد و در حال حاضر بهترین برند شناخته‌شده در حوزه محصولات نظارت خودرویی در اروپا، آمریکا، آسیا، آمریکای لاتین و خاورمیانه می‌باشد. شرکت استریمکس دارای مجموعه‌ها و مراکز مختلفی در اقصی نقاط جهان می‌باشد که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

مجموعه های STREAMAX :

 تاریخچه STREAMAX :

مرور تاریخچه این کمپانی نشان می­دهد که، شرکت استریمکس از بدو تأسیس تا به امروز هرساله تحولاتی را در خود دیده که برخی از آن‌ها عبارتند از:

STREAMAX برای همه چالش­های حوزه حمل­ و ­نقل، اعم از مشکلات و مسائل نظارتی و امنیتی این حوزه، راهکاری جامع و کامل ارائه می­کند. برای مثال می‌توان به کنترل ناوگان‌های اتوبوس‌رانی و یا تاکسی‌رانی، خودروهای پلیس وامدادی قطار و مترو، خودروهای حمل پول برای بانک‌ها، خودروهای سنگین و تریلرها و… اشاره نمود. برای بهینه‌سازی راهکارهای منحصربه‌فرد خود، برای سامانه‌های نظامی راهکار خاص خود را دارد. نکته‌ای که باید مدنظر قرار داد این است که راهکار جامع سیستم برای سامانه‌های نظارت خودرویی در مباحث نظامی باید به‌صورت همگون و همه‌جانبه پیاده‌سازی شود و المان‌های اولیه امنیت که شامل محرمانگی، صحت داده و قابلیت دسترسی است به‌صورت تمام و کمال رعایت شود. که در ادامه به مباحث امنیتی و چارچوب‌های آن اشاره خواهد شد.

شرکت استریمکس از پتانسیل و زیر بنای دانشی فراوان برخوردار است، شکل زیر پتانسیل­های شرکت/ توانایی کارمندان را نشان می­دهد که بیانگر قدرت و خلاق بودن آن می­باشد.

  STREAMAX در بازارهای جهانی :

در شکل زیر نمودار و اینفوگرامی از فروش این شرکت در کل جهان را مشاهده می‌نمایید. همان‌طور که مشاهده می‌فرمایید این محصول در طیف وسیعی از مناطق جهان گسترده شده‌است و مورد استفاده قرار می­گیرد.

درصد رشد فروش برای این کمپانی در چند سال اخیر حیرت ­انگیز بوده است، در شکل زیر می‌توانید رشد و میزان فروش را مشاهده نمایید.

در برخی از کشورها و قاره ­ها تمرکز و محوریت خاص ­تری بر پروژه­ ها صورت گرفته ­است. به­ گونه­ای که پروژه‌های جهانی که تا سال 2020 به­ صورت موثر و موفق و در ابعاد بسیار گسترده ارائه گردیده در شکل زیر نشان داده­ شده است.

شرکت استریمکس بازارهای هدف خاصی را برای خود در نظر گرفته­ است، بازارهایی نظیر: ماشین­ های پلیس، سرویس­ های تاکسی­رانی، سرویس اتوبوس مدارس، ناوگان سنگین کامیونی، اتوبوس­های بین ­شهری ، اتوبوس­ های درون­ شهری، خودروهای بازیافت و حمل زباله و خودروهای نظامی ازجمله بازارهای مهم می­ باشند.

نگاهی دقیق تر به تفاوت سیستم های نظارت تصویری خودرویی و معمولی 

در حال ­حاضر نظارت­ تصویری در داخل و بیرون خودرو در حال رواج می‌باشد. سازمان‌های مختلف که دارای ناوگان حمل‌ونقل می‌باشند اعم از پلیس، اتوبوس‌رانی، خودروهای حمل پول، آمبولانس‌ها، خودروهای آتش‌نشانی قطار و مترو و… با تجهیز کردن ناوگان حمل‌ونقل خود به سامانه‌ی نظارت خودرویی توانسته‌اند کنترل متمرکزی بر خودروهای خود داشته ­باشند. دوربین مداربسته خودرو یک محصول تخصصی می‌باشد و کاملاً با دوربین‌های خانگی متفاوت است. دوربین­های مداربسته خودرو متناسب با محل نصب در خودرو ( بیرونی، داخلی) نیز باهم متفاوت می‌باشد. دوربین‌های نظارت خودرویی ازلحاظ ساختار باید پایدار در برابر حرکت‌های خودرو، مانند: شتاب­ گیری، توقف و دست‌انداز باشد. این دوربین‌ها در قسمت پورت نیز با دوربین‌های خانگی تفاوت دارند و از سوکت­ های نظامی استفاده‌شده تا بالاترین پایداری حاصل گردد.

سیستم نظارت تصویری خودرویی متفاوت با سیستم نظارت تصویری معمولی

گاهی بین کاربری سیستم نظارت تصویری خودرویی و سیستم نظارت تصویری معمولی شبهه وارد می‌شود و نمی‌توان بین آن دو تفاوت ایجاد نمود. گاهی لازم است با دقت بیشتری به این سیستم‌ها نگاه کرد.

تفاوت سیستم نظارت خودرویی با دوربین مداربسته‌ی معمولی تفاوت بنیادین در ساختار و اصول اولیه می­باشد. سامانه‌های مداربسته نظارت خودرویی دارای قابلیت‌های بسیار ویژه‌ای می‌باشد که با توجه به شرایط خاص داخل خودرو و نوسانات حرکتی خودرو، مناسب عملکرد در داخل خودرو می‌باشند، به همین دلایل سامانه‌های معمولی به‌هیچ‌عنوان در داخل خودرو قابل‌استفاده نمی‌باشند. از یک‌سو حرکت مداوم خودرو و تکان‌های وارده و از سویی دیگر تغییرات شدید نوری به دلیل حرکت خودرو و چالش نوری می‌تواند سبب شود تصویر مناسبی فراهم نگردد.

کاربری دوربین ها در داخل و خارج خودرو

گاهی لازم است دوربین در بیرون خودرو نصب شود و در برخی از کاربری‌ها باید این نیاز سنجیده شده باشد، شایان‌ذکر است، بسیاری از این دوربین‌ها به دلیل دارا بودن استاندارد IP67 قابلیت نصب و استفاده در فضای بیرون را دارا می‌باشند. ﮔﺴﺘﺮه‌ دﻣﺎﯾﯽ وﺳﯿﻊ: 40- ﺗﺎ 70+ درﺟﻪی ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍد سبب می‌شود بتوان در سرتاسر ایران کاربری این سیستم را مضاعف نمود. ﻓﻨﺎوری ﺍﻧﺘﺸﺎر ﺍﻧﺮژی درﻣﻘﯿﺎس ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﻃﺮﺍﺣﯽ ﮔﺮﻣﺎﯾﺶ/ ﺳﺮﻣﺎﯾﺶ هوشمند مسائل مهمی هستند که در طراحی این سیستم‌ها در نظر گرفته ­شده­است.

سامانه های نظارت تصویری خودرویی هوشمند

نکته مهمی که در اینجا باید بدان متذکر شویم، روش‌های هوشمندسازی کاربردی برای سامانه‌های نظارت تصویری خودرویی است. به‌بیان‌دیگر شاید این سؤال پیش آید که آیا سیستم نظارت خودرویی یا دوربین مداربسته خودرو شامل آپشن­ های هوشمند خاصی می­باشند؟ کاربری هوشمندسازی در این سیستم‌ها با آنچه که تا کنون فراگرفته ­ایم متفاوت است. در این سیستم‌ها هوشمندسازی ­هایی نظیر تشخیص خواب ­آلودگی راننده، تشخیص صحبت با تلفن همراه، تشخیص سیگار کشیدن و … در سیستم‌ها پیاده‌سازی می‌شود تا کاربری سیستم مضاعف گردد.

ثبات و پایداری داده ها در زمان تصادف

یکی از کاربردهای مهم نظارت خودرویی در این است که در تصادفات به‌هیچ‌عنوان اطلاعات از بین نمی‌رود. به دلیل ارگونومیک و ساختار ویژه دوربین‌ها و دستگاه‌های DVR و کانکتورهای مربوطه، در کنار استحکام، انعطاف پذیری وجود دارد تا در درجه اول دست ­اندازهای جاده ­ای و در درجه دوم ضربات کم و یا محکم، صدمه ­ای بر عملکرد سیستم وارد نسازد، به بیان دیگر به دلیل استفاده از متریال مخصوص و هارد مخصوص به‌هیچ‌عنوان اطلاعات از بین نمی­رود و همچنین در صورت استفاده از Fire Box به هنگام آتش گرفتن خودرو نیز، اطلاعات محفوظ خواهند­ماند. این جعبه راهکار مکملی است که همانند جعبه سیاه برای شما کاربرد دارد. فرﮐﺎﻧﺲ ﻟﺮﺯش ﺑﺮ ﺍﺳﺎس ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎده‌ﻫﺎ، ﺧﻮدروﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ، و ﻣﻮﻗﻌﯿﺖﻫﺎی ﻧﺼـﺐ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﻔﺎوت ﺍﺳﺖ. Streamax ﺍﺯ ﻣﺎده ﻻﺳﺘﯿﻜﯽ ﻣﯿﺮﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن ﺍﺧﺘﺼـﺎﺻﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍن ﻣﺪﯾﻮم ﺿﺪ ﻟﺮﺯش ﺍﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﮐﻨﺪ، ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺍﻧﺮژی ﻟﺮﺯش رﺍ ﺑﻪ وﺍﺣﺪ ﺍﻧﺘﺸﺎر ﺣﺮﺍرت ﺍﻧﺘﻘﺎل دﻫﺪ، ﺑﻪ ﻃﻮری ﮐﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯿﺮﺍﮔﺮی رﺍ ﻣﺤﻘﻖ ﺳﺎﺯد.

ثبات ولتاژی و برق رسانی

ثبات این سیستم را نباید فقط بر مبنای لرزش سنجید و نیاز است که ازنظر پایداری الکتریکی نیز ارزیابی می­شود، این سیستم قابلیت­ هایی نظیر ﭘﺸـــﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ دﺍده ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻫﻨﮕﺎم ﺧﺎﻣﻮﺷﯽ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ، ﭘﺸـﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺍﺯ دﺍﻣﻨﻪی ﮔﺴــﺘﺮده­ ی وﻟﺘﺎژ ورودی، ﺍﺯ 8 ﺗﺎ 36 وﻟﺖ، ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﭼﻨﺪ ﺳﻄﺤﯽ ﺍﺯ ﺗﻮﺍن ورودی ﺑﺮﺍی ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺍﺯ دﺳﺘﮕﺎه را نیز دارا می­باشد.

پشتیبان گیری چندسطحی

از سویی دیگر پایداری داده­ ها و مساله HA (High availability) به‌صورت موثر اجرا می‌شود، ﻓﻨﺎوری ﭘﺸﺘﯿﺒﺎنﮔﯿﺮی ﭼﻨﺪﺳﻄﺤﯽ، ﻓﻨﺎوری ذﺧﯿﺮهﺳﺎﺯی دﺍده­ ی ﻣﺴﺘﺤﻜﻢ ﺑﺎ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻣﻨﻄﻘﻪی ﻧﺎﻣﻄلوﺐ و ﻓﻨﺎوری ﭘﺮش ﺳﺮﯾﻊ؛ ﺑﻬﺒﻮد ﮐﺎرﺍﯾﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪن/ ﻧﻮﺷﺘﻦ، از نمونه ­های موثر و کاربردی در این سیستم‌ها است.

نو آوری :

 

ازآنجاکه این سیستم‌ها در بستر مخابرات سلولی کار می­کنند و از شبکه­ های 3G/4G بهره می­گیرند، شاید در زمان به‌روزرسانی نرم ­افزار (فریم ویر) کمی نگرانی در ذهن وجود داشته باشد و شایان­ ذکر است که ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺍﺯ ﺍرﺗﻘﺎء و ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺍﺯ ﺍرﺗﻘﺎء در ﺯﻣﺎن ﻗﻄﻊ ﺗﻐﺬﯾﻪ از یک­سو و از سویی دیگر ﺍدﺍﻣﻪی ﺍرﺗﻘﺎء ﯾﺎ ﮐﺎر ﭘﺲ ﺍﺯ وﺻﻞ ﻣﺠﺪد، ﺗﻐﺬﯾﻪ پایداری سیستم را افزایش می‌دهد.

انتقال تصویر در سامانه های نظارت تصویری سیار

در سیستم نظارت خودرویی قابلیت انتقال تصویر از راه دور نیز وجود دارد؟ بله این قابلیت از دو طریق، با اینترنت و حتی بدون اینترنت قابل انجام می‌باشد، از طریق سیم‌کارت‌های معمولی با استفاده از بستر اینترنت و از طریق سیم­کارت­ های ویژه بدون نیاز به اینترنت قابل‌دسترسی می‌باشد. به‌بیان‌دیگر با استفاده از فناوری موبایل نسل 3 یا 4 قابلیت ارسال داده وجود دارد و این امر سبب می‌شود راهکار توسعه یابد. شایان‌ذکر است که با توجه به ذخیره‌سازی محلی و انتقال تصویر، دو راهکار مکمل یکدیگر هستند.

نکته مهمی که باید در این بخش به آن توجه کرد پشتیبانی سیستم از طیف فناوری دسترسی متنوع است. EVDO/WCDMA/TDD-LTE/FDD-LTE روش‌هایی هستند که نشان می­ دهد طیف وسیعی از سیم‌کارت‌ها را پشتیبانی کرده و در مناطق مختلف پوشش­ دهی دارد.

سامانه های نظارت خودرویی STREAMAX برای چه خودروهایی قابل استفاده می باشد؟

این سیستم برای انواع خودروهای سواری، وانت، ون، کامیون، اتوبوس قابل ­استفاده می‌باشد و از طریق این سیستم‌ها می‌توان یک ناوگان حمل‌ونقل را از راه دور به‌صورت کامل کنترل نمود. در بخش بعدی کاربردهای متنوع این سیستم‌ها بیشتر تشریح می‌گردد.

معماری سامانه های نظارت تصویری خودرویی

اگر مروری بر سامانه‌های نظارت تصویری داشته ­باشیم، ملاحظه می‌کنیم که معماری آن‌ها شامل دوربین، دستگاه ذخیره‌ساز و کانال انتقال است. کانال انتقال در سامانه‌های آنالوگ به‌صورت کابل کواکسیال و برای سامانه‌های تحت شبکه به‌صورت کابل شبکه می­باشد. برای انتقال تصویر می‌توان از اینترنت و پورت شبکه استفاده نمود. عموماً این سیستم‌ها ایستا هستند و به دلیل تمرکز در یک محل از روش‌های متداول اینترنت استفاده می‌شود. سیستم نظارت تصویری سیار یا سامانه نظارت تصویری خودرویی، معماری متفاوت دارد. شکل زیر شَمای کلی این سیستم‌ها را نشان می‌دهد.

همان‌طور که مشاهده می‌کنید دوربین‌ها و دستگاه DVR از طریق شبکه داخل خودرو به هم متصل می‌شوند. نکته مهم که در این میان وجود دارد استفاده از کانکتورهای rugged است که بتواند تکان‌های شدید را خنثی نماید و صدمه‌ای در سیر داده نداشته ­باشد. ارتباط بین دستگاه‌های ذخیره‌ساز و اپراتورها و ساختمان‌های مرکزی توسط مخابرات سلولی است، درصورتی­که شبکه داخلی توسط یک ارگان از یک اپراتور خریداری شود، کل سیستم به‌صورت محرمانه است و در صورتیکه شبکه عمومی‌ باشد، با استفاده از الگوریتم‌های رمزنگاری سیستم امن می‌شود.

همان‌طور که در شکل ملاحظه می­کنید ارتباط کانکتورهای مادگی و نرگی بسیار سفت و محکم است و در تکان‌ها و یا دست اندازها مقاومت مطلوبی از خود نشان می‌دهد.

علاوه ­بر موارد ذکرشده وجود کانکتورهای ورودی در برخی DVRها، سبب می‌شود که بتوان مدیریت برخی از حس‌گرها را به ­دست گرفت. همچنین برای مدیریت بهینه اپراتور/ راننده/ فرمانده برای سیستم می‌توان یک مانیتور لمسی را در کنار راننده نصب نمود تا اقدامات مهم توسط ایشان صورت گیرد. سیستم DVR توانایی پشتیبانی از دستورات وارده را در بستر اینترنت دارد و می‌توان بسیاری از نیازها و فرمان‌ها را به‌صورت امن به دستگاه وارد کرد. کلیه این اقدامات در بستر امن صورت می‌پذیرد. همچنین تعبیه برخی از حس‌گرها در ماشین می‌تواند امنیت سیستم را مضاعف نماید . وجود کلیدهای فشاری برای ارتباط امن سریع با مرکز یکی از راهکارهای مهمی است که توسط این سامانه‌ها فراهم می‌شود.

تجهیزات جانبی سیستم

در سیستم فوق امکان اضافه کردن اقلام زیر نیز وجود دارد که هر یک وظایفی را بر عهده­ دارند، همان‌طور که اشاره شد، سیستم، NVR و دوربین با یکدیگر اتصال برقرار می­نمایند و برحسب نوع NVR می‌توان تعداد مشخصی دوربین تحت شبکه/ آنالوگ به آن اضافه نمود. همچنین این دستگاه می‌تواند به نمایشگر تاچ وصل شود تا مدیریت بخش‌های مختلف به‌واسطه آن صورت پذیرد. علاوه بر موارد ذکرشده در پروژه­ ها می‌توان از موارد زیر استفاده نمود:

  • کلید آلارم: این کلید برای ارسال آلارم برای مراکز مدیریت به­ کار می­رود و می‌تواند در درب ، یا نقاطی که راننده یا افراد مرتبط می‌دانند، تعبیه شود تا آلارم را برای مراکز مدیریت/ مراکز پلیس ارسال نماید. این کلید به مشابه پدال در بانک­ها برای سیستم‌های اعلام سرقت است.
  • easy check اتصال به دستگاه DVR و مدیریت آن به کمک موبایل با سیستم ­عامل اندروید یا ios و پیکربندی آن.
  • کارت حافظه: کارت حافظه مکمل راهکار به شمار می آید و می‌تواند برای ذخیره ­سازی و یا نگهداری مستندات و یا موارد دیگر بر اساس موضوع به­ کار رود.
  • پنل lcd : این دستگاه به صورت تاچ است و می‌تواند مدیریت کل سیستم از این محل نمایش داده و یا پیکربندی شود.
  • پنل led : این بخش برای نمایش نشانگرها است. نشانگرهای LED برای نمایش وضعیت کلی سیستم است.
  • UPS برق پشتیبان می‌تواند سبب بهبود سیستم شود و می‌تواند عملکرد سیستم را بهبود بخشد.
  • کارت حافظه که می‌تواند مکمل سیستم ذخیره­سازی شود و برای راهکارهای محلی در دوربین و یا مکمل ذخیره ­ساز به­ کار رود.
  • OBD ماژولی است که با ارتباط با ecu خودرو سبب رانندگی پاک می‌شود و به عبارتی سرعت و حرکت خودرو را اندازه گیری می­کند.

 کاربردهای سامانه نظارت تصویری خودرویی

در این بخش به تشریح برخی از کاربردهای سامانه نظارت تصویری خودرویی می‌پردازیم :

هوشمندسازی اتوبوس های شهری/بین شهری

از طریق سامانه هوشمند نظارت خودرویی استریمکس می‌توان اتوبوس‌ها، اعم از اتوبوس‌های شهری و برون‌شهری را هوشمند سازی کرد به‌گونه‌ای که کلیه اتوبوس‌های یک سازمان تحت مدیریت یک واحد مرکزی کار خود را انجام­دهند. بدین‌صورت که دوربین‌ها در داخل و پیرامون اتوبوس نصب‌شده و می‌توانند تصاویر را ذخیره‌سازی نمایند.

دستگاه‌های ضبط تصاویر خودرویی می‌بایست ویژگی‌های خاصی را دارا باشند تا به ­مرور زمان دچار خرابی نشوند. به‌واسطه ماژول سیم‌کارت 2G/3G ارتباط اینترنتی بین خودرو و سرور مرکزی همواره برقرار است. البته دستگاه‌های استریمکس از ماژول wifi هم بهره می‌برند و می‌توان از طریق wifiهم برای ارتباط استفاده نمود. از طریق ماژول GPS می‌توان موقعیت مکانی خودرو را تشخیص داد و همچنین می‌توان از امکانات جالب‌توجهی مانند محدوده­ کاری و مسیردهی برای مدیریت بیشتر استفاده نمود. راننده خودرو می‌تواند از طریق مانیتور لمسی دستگاه را کنترل نموده و یا تصاویر دوربین را مشاهده کند و همچنین از طریق آن با مرکز مدیریت به‌صورت اینترنتی تماس صوتی برقرار کنند .مزایای مهم این سیستم عبارت است از :

مدیریت تاکسی ها

همانند اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها نیز می‌توانند به سامانه هوشمند مجهز شوند و راهکاری مناسب برای شرکت­ های تاکسی‌رانی‌ باشد.
استریمکس می‌تواند مجهز به سامانه پرداخت الکترونیکی شود. مسیریابی و آدرس‌دهی توسط مرکز انجام پذیرد و می‌تواند قابلیت تشخیص هزینه سفر بر اساس مسافت طی شده را نیز دارا باشد.

مدیریت خودروهای سنگین

در خودروهای سنگین مانند خودروهای حمل سوخت، استریمکس بهترین راهکار برای تأمین امنیت خودرو هست. از طریق GPS می‌توان همواره خودرو را از مرکز مدیریت کنترل نمود و در صورت بروز تخلف مانند عبور از سرعت مجاز هشدار دریافت کرد .

استریمکس دارای باطری مجزا نیز می‌باشد که در صورت قطع برق، سیستم تا ساعاتی به­ کار خود ادامه می‌دهد.دوربین‌ها نیز در داخل اتاقک راننده و پیرامون خودرو ضبط تصاویر را انجام می‌دهند .می‌توان از طریق حسگر سوخت، وضعیت سوخت خودرو را کنترل کرده و در صورت ایجاد مشکل، هشدار دریافت نمود.

سرویس مدارس/حمل زندانی

یکی دیگر از کاربری‌ها استریمکس برای مدیریت حراستی/حفاظتی/نظامی/انتظامی/کنترلی سرویس‌های مدارس است. بر این اساس تمرکز روی خودروها انجام می­شود تا بتوان مانند دیاگرام زیر مدیریت جامعی روی این سیستم‌ها داشته باشیم. بر اساس الگوریتم زیر، در صورت نزدیک شدن خودرو، پیامک به ­صورت خودکار برای والدین/کودک/کارمند ارسال می­شود و فرد متقاضی که دارای شناسنده/تگ/شناسه بیومتریک برای ورود است، وارد خودرو می­شود و در ورود تطبیق چهره انجام ­شده و در پایگاه داده نیز ثبت می­گردد و در زمان رسیدن به مقصد و پیاده شدن تصویر برای والدین ارسال خواهد­شد.

در شکل زیر می‌توانید نمونه کاربری­های تصاویر داخل /بیرون/محیط/محاط خودرو را مشاهده کنید. این راهکار برای حمل زندانیان نیز مشابه است

مدیریت قطار و مترو

می‌توان از سیستم نظارت خودرویی در قطارهای درون‌شهری و برون‌شهری استفاده نمود، و از طریق مدیریت مرکزی، کلیه قطارها را کنترل نمود. دوربین‌ها در داخل واگن‌ها نصب‌شده و می‌توانند تصاویر را ضبط نمایند. همچنین، در داخل اتاقک راهبر قطار نیز دوربین‌هایی نصب می‌شوند که درصورتی‌که خواب‌آلودگی راهبر قطار و یا بروز مشکل برای وی، گزارش یا هشداری به مرکز کنترل ارسال شود. همچنین این سیستم قابلیت اتصال حس‌گرهای دود را نیز دارا می‌باشد و می‌تواند در صورت آتش‌سوزی آن را گزارش دهد.

خودروهای آمبولانس/پلیس /آتشنشان

یکی دیگر از کاربردهای سامانه‌های نظارت خودرویی کاربرد آن برای صنایع انتظامی/ آتش‌نشانی و اورژانس است. در این سیستم‌ها با استفاده از دوربین و دستگاه مدیریت تصاویر، می‌توان به اهداف اساسی رسید.

بهینه سازی تصویر با استفاده از روش های پیشرفته

در این سیستم‌ها با توجه به بهره‌گیری از سیستم‌های قوی، می‌توان کیفیت تصویر مقبول و خوبی را تجربه کرد.

تضاد نوری بدلیل سرعت

ازآنجاکه سرعت حرکت خودروها و تفاوت شرایط نوری بسیار زیاد محسوس می­باشد، نیاز است که wdr حرفه‌ای روی سیستم‌ها تعبیه شود. در این سیستم‌ها، دوربین ­ها به‌گونه‌ای تعبیه‌شده است تا بتوانید تصویر خوبی را در تونل/تاریکی/ روشنایی/ سایه و … داشته باشید.

تصویر شفاف برای پلاک خوانی

ازآنجاکه یک کاربری برای پلیس و خدمات انتظامی است، باید تصویر واضحی فراهم شود تا پلاک­ خوانی صورت گیرد تا در مواقع اضطرار و یا تعقیب و گریز در مرکز عملیات تصویر خوبی ارسال شود.

تطبیق نوری سریع

دوربین‌ها باید به‌گونه‌ای آماده شوند که در شرایط سخت، پس از تغییرات نوری، سریعاً خود را با محیط همگون سازند. مخصوصاً دوربین مقابل خودرو باید به‌گونه‌ای باشد تا تغییرات سریع را پذیرفته و تصویر بهینه فراهم شود.

نور پشت تصویر

در این سیستم‌ها به دلیل انعکاس نور خودروهای مقابل و یا نور لامپ‌ها باید از blc بهینه بهره گرفت. مجدداً متذکر می‌شویم که تغییرات سریع باید روی دوربین‌ها اعمال گردد و این مورد و موارد قبلی گفته‌شده همه در سیستم‌های استریمکس وجود دارد.

روش های نوین هوشمندسازی

در سیستم‌های نظارت خودرویی انواع مختلفی از روش‌های هوشمند سازی مورداستفاده قرار می‌گیرد که به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

تشخیص چهره

یکی از کاربردهای مهم این سیستم‌ها، تشخیص چهره است. می‌توان این سیستم را با ادارات امنیتی و انتظامی پیوند داد تا در صورت لزوم افرادی که در لیست سیاه قرار دارند و در اتوبوس / تاکسی / … وارد می‌شوند، هشداری صادر گردد.

رسیدن به مانع

یکی دیگر از روش‌های هوشمند سازی سیستم‌های خودرویی ارسال هشدار در زمان تشخیص مانع در مقابل خودرو است که برای راننده صادر می‌شود. بدین ترتیب راننده می‌تواند جلوی تصادف‌های محتمل را بگیرد.

تشخیص عبور از مابین خطوط

روش دیگری که برای هوشمند سازی مورداستفاده قرار می‌گیرد، ارسال هشدار برای راننده هنگام عبور از خطوط است. اگر راننده از خطوط تجاوز کند و از مسیر خارج شود آلارم برای ایشان صادر خواهدشد.

تشخیص سیگار کشیدن راننده

یکی از نیازها برای کاربری‌های مختلف تشخیص سیگار کشیدن است که یکی از قوانین ممنوعه در رانندگی برای راننده می­باشد. در این سیستم‌ها و نرم‌افزارها می‌توان ضمن شناسایی این تخلف فرمان را برای مرکز صادر و آلارم را در محل پخش نمود.

تشخیص صحبت کردن راننده

یکی­دیگر از بخش‌های هوشمند سازی، تشخیص صحبت­ کردن راننده با تلفن همراه می­باشد. در این روش هوشمند سازی در صورت مکالمه راننده با یک فرد، آلارم هم برای مرکز و هم برای راننده ظاهر می‌شود.

تشخیص کار با موبایل

یکی­دیگر از نیازهایی که در این سیستم­ها گنجانده شده ­است، تشخیص­کار با موبایل و ارسال آلارم برای راننده یا مکان­های ذی­صلاح می­باشد. که با انجام تنظیمات، پیام به محل مربوطه یا شخص مورد نظر ارسال می­گردد.

تشخیص خواب آلودگی

در این سیستم خواب ­آلودگی به صورت خودکار شناسایی شده و می‌تواند در صورت تشخیص خستگی، آلارم را صادر نماید. کلیه روش‌های شناسایی خواب‌آلودگی/ سیگار کشیدن/ تشخیص موبایل بر اساس الگوریتم‌های پردازش عمیق و پردازش تصویر صورت گرفته تا خطایی در آن رخ ندهد، حتی اگر مداد به‌جای سیگار گذارده شده، تشخیص جعل میسر می‌شود و آلارم صادر نمی‌گردد.

تشخیص خط عابر

یکی از هوشمند سازی­های سیستم شناسایی خط عابر است، به‌واسطه این سیستم قادر خواهید بود به راننده آلارم نزدیک شدن به خط عابر را صادر نمایید . همچنین در این سیستم عابران نیز مشخص خواهند­شد.

هوشمندسازی برای مانیتورینگ خودروهای مقابل

یکی از نیازهای اساسی که وجود دارد مانیتورینگ خودروهای مقابل است، به کمک این سیستم شما می‌توانید در صورت نیاز مانیتورینگ کلیه خودروهای مقابل خود را داشته باشید و آنالیز نمایید که سرعت هرکدام بر اساس متر، چقدر می­باشد.

مدیریت یکپارچه سیستم

سیستم‌های استریمکس توانایی مدیریت یکپارچه سیستم رادارند که در اینجا به معرفی برخی از این موارد می‌پردازیم.

جستجو هوشمند

شاید برای مکان‌یابی خودرو / قفل‌کردن خودکار خودرو / جستجو و یا بسیاری موارد دیگر نیاز به یک برنامه منسجم در ذهن وجود داشته باشد و نیاز به اطلاع‌رسانی کاملاً محسوس باشد. در راهکار ارائه‌شده این نیاز به‌طور کامل تعبیه‌شده است.

به روز رسانی نرم افزار (فریم ویر) کلیه دستگاه ها در بستر شبکه بصورت تجمعی

برای به‌روزرسانی نرم­افزار (فرم ویر) نیاز است یا به‌صورت تک‌تک و یا به‌صورت گروهی کلیه دستگاه‌ها به‌روزرسانی شوند. در سیستم‌های استریمکس این امکان تعبیه‌شده تا به‌صورت یکپارچه این امر انجام گیرد و بدون ایراد و مشکل به کار خود ادامه دهد، و همان‌طور که در بخش قبل اشاره شد، در صورت قطعی یک سیستم در طی زمان به‌روزرسانی، خلل و آسیبی وارد سیستم نگردد. شکل زیر دیاگرام کلی مدیریت کار را نشان می‌دهد.

مدیریت خرابی و از کار افتادن سیستم ها

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

تنظیمات و نگهداری گروهی

شاید نیاز باشد که یک سری از تنظیمات را به طیف وسیعی از خودروها ارسال نمود و اطمینان از اعمال تنظیم‌ها حاصل کرد. در سیستم استریمکس این امکان وجود دارد که مدیریت یکپارچه به‌واسطه آن صورت پذیرد. به‌طور مثال در صورت وجود 1000 دستگاه در سطح کشور و نیاز به اعمال سیاست همگون، می‌توان روی یک سیستم تنظیم و پس از تهیه نسخه پشتیبان روی 999 دستگاه دیگر اعمال نمود.

راهکار مدیریت نگهداری

بر اساس نرم‌افزار CROCUS می‌توان راهکار مدیریت نگهداری داده را بهبود بخشید و داده‌های پلتفرم را علاوه ­بر دستگاه‌های محلی روی یک سرور ذخیره نمود، شَمای کلی ارتباطی به‌صورت زیر است:

ارتقا امنیت و کاهش آسیب پذیری انتقال داده و رشته تصاویر

به‌طورکلی در صورت استفاده از APNهای اختصاصی می‌توان از ارسال اطلاعات و رشته تصاویر به شرکت‌های دیگر جلوگیری نمود. با توجه به الزامات پدافند غیرعامل، تفکیک سیستم‌ها از شرکت‌های دیگر و عدم نیاز به وابستگی، ضمن تضمین پایداری و ثبات سیستم، از انتشار اطلاعات جلوگیری می‌کند و مؤسسین و سازمان‌ها می‌توانند با خیالی آسوده تصاویر را در شبکه محلی/ اینترنت/  APN  مشاهده/نظارت/کنترل/مدیریت نمایند.

 

در پایان باعث خرسندی است که هرگونه مشکل و درخواست خود را با ما در میان بگذارید.

تلفن تماس : 02154941

info@rdsiran.com

نمایندگی ایران :